Gastronomisch genieten, dat kan in Moerbeke-Waas bij restaurant ‘t Molenhof

Wilt u graag gastronomisch genieten in Moerbeke-Waas? Breng dan zeker een bezoekje aan Restaurant ’t Molenhof. Het is een (h)eerlijke oase van gastronomie en gemoedelijke sfeer met vele seizoengebonden specialiteiten. Alles wordt in het huis zelf ambachtelijk bereid.

Ook een prachtige tuin

Wij zorgen zelf voor het roken van vis, bakken van brood, patisserie en koekjes bij de koffie of een heerlijke thee, gekozen uit de theekaart en met zorg gezet. Ons restaurant is open op vrijdagmiddag en -avond, zaterdagavond en zondagmiddag.

Naast het restaurant kunt u in de zomer ook heerlijk genieten in onze prachtige tuin. In onze keuken kunnen wij zorgen voor culinair genot. Dat kunt u ontdekken op onze kaart, waar u al voorzichtig uw keuze kunt maken.

Proef onze suggesties

Maar ook onze menu’s en suggesties zijn een echte aanrader, die u zeker eens moet proberen. Wilt u graag weten hoe onze zaak eruitziet? Dan kunt u terecht in onze fotogalerij, met een selectie van beelden. In ons gastenboek verneemt u wat onze klanten over ons denken.

Contacteer ons vandaag nog

Als u al overtuigd bent en meteen een afspraak wilt vastleggen bij Restaurant ’t Molenhof in Moerbeke-Waas om gastronomisch te genieten, dan kan dat nu ook online. Nog vragen? Neem dan contact met ons op.Keuken open van 12u00 – 14u15 & 19u00 - 21u15

Het restaurant is op vrijdagmiddag/avond, zaterdagavond en zondagmiddag, 
voor andere dagen enkel op reservatie, tot april

Galerij

KLIK HIER
Back to Top