title nl

 

Voorgerecht

 

Duo ganzenlever terien en gebakken                                                                  € 25.00

Krokant gebakken kalfshersenen, gebakken ganzenlever,botersaus, kappertjes     € 23.00

Sint-Jacobsvrucht, spinazie, bladerdeeg                                                             € 22.00

Carpaccio van hert, kruiden, olijfolie, Parmezaan                                                € 18.00

 

Soep

Consommé, kruiden, chi-takes                                                                           € 10.00

 

Hoofdgerecht

Kalfsnier, mosterdsaus,groenten                                                                         € 22.00

Kalfszwezerik, krokant gebakken, truffelsaus                                                       € 30.00

Kalfsribstuk, estragonsaus, handgesneden frieten                                                € 26.00

Skrei-kabeljaus,kreeftensaus                                                                             € 24.00

Kreeft, bereiding naar keuze, per 2 personen                                        € 8.50 per 100gram

Irisch-ribeye, handgesneden frieten, saus naar keuze                                           € 26.00